dimecres, 21 de juliol del 2010

CASTELL D'OLIVELLA

Ens vem llevar a les 6:30 i seguidament vem esmorzar, i vem marxar a Santa Susana a acabar d'omplir ampolles d'aigua, vem baixar i vem agafar una pista fins al Castelll d'Olivella i vem pujar per veure'l. Al castell vem intentar pujar a la senyera de catalunya i vem fer un parell de fotos, desde el castell es podia distingir perfectament tot el recorregut que haviem fet.

Vem tornar a baixar, i vam agafar la pista cap a la font d'olivella, però no hi sortia aigua. Després ens vem desviar cap al PR-5 fins arribar a la pista, vam seguir fins arribar a al primera pujada del puig de la mola, per a nosaltres va ser el troç mes complicat de la tornada a Begues per que era molt estret, tenia moltes pedres i una pendent molt pronunciada.

Un cop adalt, vem desansar una estona i vem beure una mica d'aigua. Poc després vem rependre el ritme i vem baixar per la pista fins arribar a la trialera GR 92-3 vem baixar fins arribar a creuar la riera, i vem agafar camí cap a la massana. Un cop a la massana vem anar als casals. Vem vaixar fins arrribar a la hipica, allà vem parar a descansar uns minuts. Finalment quan vem repondre forçes vem agafar camí cap a Begues, un cop a Begues vem anar al ceip st.cristofor, allà vem dinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada