dilluns, 20 de juliol del 2009

La nostra feina

Els joves pel camí ral, ens trobem cada dia al Cal Pere Vell a les 9:00h.
Ens separem en dos grups un que treballa al Pou del glaç i l'altre que treballa al camí ral al costat de la depuradora .
Els joves per el camí ral ens dediquem a arreglar ampliar el camí ral i desbrossar el pou del glaç per el benestar del poble i de l'atracció turística, Begues es un poble poc turístic gracies a nosaltres Begues s'omplira de excursionistes i turistes, la gent del poble podrà conèixer millor el seu poble.
No fem servir eines motoritzades si no que fem servir eines tradicionals com: xerracs, tisores de podar, aixades i tisores de podar grans. Per aquest motiu el nostre ritme de treball és lent.
En el pou del glaç fem casi cada dia tornar-nos el torn i per això va un sol grup al dia. El que volem veure es la pedra seca però esta plena de heures,molsa etc... per això necessitem els guants i les gorres, i també a les pujades fem escales amb les aixades.
En el camí ral netegem el camí i l'agradem tallem els arbustos traiem les herbes perquè es pugui passar i passejar. Em trobat roderes de carros gravades a les pedres.
El primer dia ens van explicar com funcionaria el camp d'aprenentatge i servei.
Després de treballar pel mati anem a la piscina i una hora més tard anem al C.E.I.P. Sant Cristòfor a dinar per la tarda fem activitats: jocs de grup al exterior i el blog.
Dijous 9 de Juliol vam dormir a Can grau i vam fer jocs i un taller de massatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada